5η Επιστημονική Συνάντηση

Σύγχρονες Προσεγγίσεις Κλινικής Καρδιολογίας 12 – 13 Μαΐου 2023

Ημερομηνία διεξαγωγής: 12 – 13 Μαΐου 2023
Τόπος διεξαγωγής: AKS Hinitsa Bay, Πόρτο Χέλι Αργολίδας

Οργάνωση: Εταιρεία Πρόληψης Καρδιοαγγειακής Νόσου
Μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης: ΝΑΙ
Πρόγραμμα: 5ης Επιστημονικής Συνάντησης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο Συνέδριο Κλινικής Καρδιολογίας με πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής τον κ. Ιωάννη Ταγκούλη  και Χορηγικό Υποστηρικτή τη Βιοκλινική Αθηνών.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 12 και 13 Μαΐου στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας,  η 5η Επιστημονική Συνάντηση που διοργάνωσε η Εταιρεία Πρόληψης Καρδιαγγειακής Νόσου με χορηγό τη ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών, του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ.

Στο φετινό Συνέδριο συμμετείχαν καταξιωμένοι καρδιολόγοι όλων των ειδικοτήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι παρουσίασαν τα πλέον επικαιροποιημένα δεδομένα που αφορούν όλους τους τομείς της σύγχρονης της καρδιολογίας.

Ειδικότερα συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα σχετικά με τη θεραπευτική προσέγγιση της στεφανιαίας νόσου, της καρδιακής ανεπάρκειας, της κολπικής μαρμαρυγής και των νέων επεμβατικών μεθόδων, καθώς  και όλοι οι επιμέρους τομείς της σύγχρονης καρδιολογίας.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Δρ. Ιωάννης Ταγκούλης Επεμβατικός Καρδιολόγος, Διευθυντής στο Τμήμα Ηλεκτροφυσιολογίας – Βηματοδότησης της ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗΣ Αθηνών ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την ενδιαφέρουσα θεματολογία, το  υψηλό επίπεδο των  παρουσιάσεων και την ενεργό συμμετοχή τους στο Συνέδριο και έδωσε το στίγμα για το επόμενο συνέδριο το 2024.

1η Επιστημονική Συνάντηση 2019
2η Επιστημονική Συνάντηση 2020
3η Επιστημονική Συνάντηση 2021
4η Επιστημονική Συνάντηση 2022
5η Επιστημονική Συνάντηση 2023